×
FAKÜLTEMİZ
Genel Bilgiler
Neden UBF
Tarihçe
Dekanın Mesajı
Misyon - Vizyon
Temel Değerlerimiz
Bölümler Tanıtım Filmi
YÖNETİM
Yönetim
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
İdari Personel
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Organizasyon Şeması
Danışma Kurulu
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü
Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
AKADEMİK
Akademik Kadro
EĞİTİM-ÖĞRETİM
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi
Öğrenci Değişim Programları
Kariyer Merkezi
Sağlık Kültür ve Spor Hizmetleri
Kütüphane Hizmetleri
Engelli Öğrenci Birimi
Engelsiz Kampüs Birimi
Uzaktan Eğitim
MEVZUAT
KALİTE VE RAPORLAR
Stratejik Plan
Yönergeler
Faaliyet Raporu
Birim Kalite Komisyonu
Birim İç Değerlendirme Raporu
İş Akış Süreçleri
Birim Kalite Politikası
Görev Tanımları
Prosedürler
Belgeler ve Formlar
İLETİŞİM
TUR
ENG
KAYÜ Anasayfa
FAKÜLTEMİZ
Genel Bilgiler
Neden UBF
Tarihçe
Dekanın Mesajı
Misyon - Vizyon
Temel Değerlerimiz
Bölümler Tanıtım Filmi
YÖNETİM
Yönetim
Fakülte Kurulu
Fakülte Yönetim Kurulu
İdari Personel
Komisyonlar ve Koordinatörlükler
Organizasyon Şeması
Danışma Kurulu
BÖLÜMLER
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
İnsan Kaynakları Yönetimi Bölümü
Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü
Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü
Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
AKADEMİK
Akademik Kadro
EĞİTİM-ÖĞRETİM
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Bilgi Paketi
Öğrenci Değişim Programları
Kariyer Merkezi
Sağlık Kültür ve Spor Hizmetleri
Kütüphane Hizmetleri
Engelli Öğrenci Birimi
Engelsiz Kampüs Birimi
Uzaktan Eğitim
MEVZUAT
KALİTE VE RAPORLAR
Stratejik Plan
Yönergeler
Faaliyet Raporu
Birim Kalite Komisyonu
Birim İç Değerlendirme Raporu
İş Akış Süreçleri
Birim Kalite Politikası
Görev Tanımları
Prosedürler
Belgeler ve Formlar
İLETİŞİM
FOTOĞRAF GALERİSİ
2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni
1. ULUSLARARASI İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ KONGRESİ ve İKGEÇ 4 İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİNDE GÜNCEL GELİŞMELER ÇALIŞTAYI
Kampüs