TRT Yetenek Kariyer Programı

Türkiye Radyo-Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından TRT Yetenek 2021 programı için başvurular 29 Ocak-12 Mart 2021 tarihleri arasında, kariyer.trt.net.tr/yetenek internet adresi üzerinden çevrim içi şekilde gerçekleştirilmektedir. TRT Yetenek, üniversitelerin lisans bölümlerinden 2021 yılında mezun olacak öğrencileri, 01.01.2018 tarihi itibarıyla lisans mezuniyeti elde edenleri ve medya sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen yetenekli gençleri kapsamaktadır. Konu ile ilgili detaylı bilgilere kariyer.trt.net.tr/yetenek internet adresi üzerinden erişilebilmektedir. Her türlü soru için, adaylar, yetenek@trt.net.tr adresine e-posta atarak TRT İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na ulaşabilmektedir.

03 Mart 2021 Çarşamba