TUR
KAYÜ Anasayfa
MAZERET SINAVINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Üniversitemiz Ön Lisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinin 16. maddesinin ç bendi "Haklı ve geçerli sebeplerle ara sınava giremeyen öğrencilere ilgili yönetim kurulunca mazeret sınavı hakkı tanınır. Ara sınavların dışındaki sınavlar için mazeret sınavı hakkı tanınmaz. Mazeret sınavından yararlanmak isteyen öğrencilerin ders dönemi bitmeden ve mazeretin sona ermesinden itibaren en geç yedi gün içinde ilgili birime başvurmaları gerekir. Mazeret sınavı hakkı, aynı ders için birden fazla kullanılamaz. Mazeret sınavları ilgili dönem içinde yapılır" hükmü gereğince ekte yer alan mazeret sınavı dilekçe formunu ilgili yönetmelikte belirtilen tarih aralığında Bölüm Sekreterliğine elden teslim etmeniz ya da ıslak imzalı şekilde aozdemir@kayseri.edu.tr mail atmanız gerekmektedir.

Mazeret Sınavı Dilekçe Formu İçin Tıklayınız.

03 Mayıs 2023 Çarşamba