TUR
KAYÜ Anasayfa
Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunlarını Verdi

Fakültemiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Fakültemizden bu yıl İnsan Kaynakları Yönetimi, Muhasebe ve Finans Yönetimi ile Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümünden 124 öğrenci mezun oldu. 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Oğuz Öcal ile akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımının gösterisinin ardından yapılan konuşmalarda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Oğuz Öcal ile Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ertuğrul Şahmetlioğlu, mezun öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatlarında başarılar dilediler. Yapılan konuşmalarının ardından dönem birincisi öğrenci konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne plaket çaktı. Daha sonra dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi, mezun öğrencilere kuşaklarının bağlanması ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile mezuniyet töreni sona erdi.

11 Temmuz 2023 Salı